RE-ENERGIZER THUISWERKER

Het positieve gevoel terug bij jouw team, juist nu tijdens corona

Voor wie?
Avontuurlijke ondernemers, CEO’s, managers & hun teams, bij wie door het thuiswerken het vuurtje begint uit te gaan.

Doel
Het positieve gevoel voor je eigen werk & je bedrijf te herleven, zodat het vuurtje weer gaat branden en je juist nu het bedrijf naar grotere hoogte kan gaan tillen.

Format
1-daagse avontuurlijke 1-op-1 energizing in de buitenlucht voor jou en al jouw thuiswerkende teamleden.

Kernwoorden:
Mentale energie, mindset, reset, marketing, branding, gevoel, coaching, vitaliteit.

Het resultaat voor jou & al jouw teamleden aan het einde van deze 1-op-1 sessies:

R
Het vuurtje is bij jullie allemaal weer flink gaan branden;
R
Jullie hebben weer super veel zin & inspiratie om aan de slag te gaan;
R
Jullie denken weer in oplossingen i.p.v. problemen;
R
Ondanks corona zien jullie weer toekomstperspectief;
R
Jullie hebben weer een hernieuwde focus;
R
Jullie voelen je weer super trots om voor jullie bedrijf te werken;
R
Jullie zijn overtuigd dat je als individu kan bijdragen aan het succes van jullie bedrijf.

“Met Re-Energizer Thuiswerker help ik jou & je team om dat positieve gevoel voor het eigen werk & het bedrijf te herleven, zodat het vuurtje weer gaat branden en je je bedrijf juist nu naar een grotere hoogte kan tillen .”

Thuiswerken is dodelijk voor je resultaten
Zit jij op dit moment ook heel de dag alleen vanuit thuis te werken? Of misschien nog samen met je partner? En geldt dit ook voor de rest van jouw team?

Merk je dat je opgesloten raakt in je eigen gedachten? Dat je in je eigen bubbel vast komt te zitten?

Wist je echter dat ons hoofd ook een grote rem kan zijn op ons eigen succes?

Ons hoofd denkt van nature in problemen. Het is een probleemoplosser, die heel de dag op zoek is naar problemen. Daardoor zijn wij als mensen van nature vaak negatief ingesteld. En nu tijdens corona, met alle negatieve berichten, is dat nog veel erger.

Met het thuiswerken zitten we ongemerkt heel de dag in ons eigen hoofd. We lopen vast in onze eigen gedachten kronkels. In onze eigen negatieve vicieuze cirkel.

We raken daardoor volledig de verbinding met ons gevoel kwijt. Maar het is juist dat gevoel, die positieve emoties, die ons in mogelijkheden laten denken, en die ons motiveren om ergens met volle inzet voor te gaan.

Met het thuiswerken raken we het gevoel op 2 belangrijke punten kwijt:

Q

We raken het positieve gevoel met ons zelf voor ons eigen werk kwijt;

Q

Maar we raken ook de emotionele verbinding met ons bedrijf of merk kwijt;

Met het Re-Energizer thuiswerk programma help ik jou & je team om uit dat hoofd te komen, zodat je beide gevoelens weer kunt gaan herleven, zodat beide vuurtjes weer gaan branden.

Het begint met de juiste energie in je hoofd
Om die 2 gevoelens weer te kunnen herleven is het belangrijk dat je uit die gedachten cirkels gaat komen en in de juiste mentale energie komt. Om die basis te bereiken maken al mijn Re-Energizer formules gebruik van 3 basis ingrediënten:

R

Coaching op een schitterende buitenlocatie: de buitenlucht werkt als een massage op je hoofd en de mooie locatie triggert je fantasie;

R

De inzet van passieve energizers, die zorgen voor rust & ruimte in je hoofd, zodat je ruimte krijgt voor nieuwe inzichten.

R

De inzet van actieve energizers, die jouw positieve energie boosten en de ontdekker in jou losmaken.

Terug naar je eigen kern
In die ontspannen setting ga ik met jou in gesprek en help ik jou om weer dichter bij jezelf te komen, dichter bij jouw gevoel. Ik help je om alle ballast los te laten en weer te gaan focussen op waar het echt om gaat. Waar zitten jouw gedachtes jou nu in de weg? Ik help jou om patronen te gaan doorbreken.

Weer verbinding voelen met je bedrijf of merk
Als dat persoonlijke vuurtje weer begint te branden is het perfecte moment daar om dat vuurtje voor het bedrijf of merk weer aan te wakkeren. Met mijn jarenlange ervaring in marketing en sales training weet ik als geen ander hoe ik eigen mensen weer razend enthousiast kan maken over hun merk. En het is juist die trots, dat gevoel, dat de basis is van een succesvol bedrijf. Zonder dat gevoel kan het nooit werken. Die energie is wat mensen motiveert om er met volle inzet tegenaan te gaan. Het is ook die energie die klanten voelen en nieuwsgierig maakt.

Hoe ziet de dag er ongeveer uit?
We beginnen rond 8.30 met ontbijt bij de deelnemer thuis. Hier maken we kennis en zetten we een intentie voor de dag. Na ongeveer een uur vertrekken we met de auto gezamenlijk richting de gekozen locatie voor de rest van het programma. Hier beginnen we met de passieve energizer om rust en ruimte in het hoofd te krijgen. Daarna pakken we door met de actieve energizer om in de positieve energie te komen. Tussendoor pak ik verschillende gespreksthema’s op, gericht op de doelstellingen van deze dag. Aan het einde zullen we samen terugkijken op de verschillende inzichten die zijn opgedaan. Tussen 16 en 17 uur zullen we naar verwachting de dag op de locatie afsluiten.

Wat was dit gaaf! Ik kan er voor mijn gevoel weer weken tegen. Tijdens deze dag met Michel heb ik ontdekt dat mijn motortje niet draait op succes in mijn werk, maar veel meer op of ik in contact sta met waar ik écht energie van krijg. Dat zit niet in mijn hoofd, maar in mijn hart en onderbuik. Dat waren geen slimme (trotse) plannen, maar de dromen die erachter schuil gaan. Krachtig hoe Michel je hier met subtiele coaching van bewust laat worden. – Ruben Blom”

3 Pakketten

Om te zorgen dat je maximaal van deze dag kan genieten bied ik jou de keus uit 3 verschillende energizers die optimaal bij dit winterseizoen passen. Daarnaast zijn er 2 voorkeurs locaties waaruit gekozen kan worden. Andere locaties zijn mogelijk in overleg.

Pakket 1. BOS

1-daagse energizing in een bosrijke omgeving

Optie 1: De Maashorst (Uden)
Optie 2: Loonse & Drunense Duinen

Inbegrepen

Een hele dag 1:1 coaching
Ontbijt & lunch
Passieve energizers
Actieve energizer: mountainbiken
(E)-MTB + helm

Pakket 2. SNEEUW

1-daagse energizing in en bij de sneeuw

Optie 1: SnowWorld Landgraaf

Optie 2: Snowworld Zoetermeer

Inbegrepen

Een hele dag 1:1 coaching
Ontbijt & lunch
Passieve energizers
Actieve energizer: skiën of snowboarden
skies of snowboard + schoenen + helm

Pakket 3: IJS

1-daagse energizing op en in de omgeving van het ijs

Optie 1: Schaatsbaan Eindhoven

Optie 2: Schaatsbaan Utrecht

Inbegrepen

Een hele dag 1:1 coaching
Ontbijt & lunch
Passieve energizers
Actieve energizer: schaatsen
Noren of ijshockeyschaatsen

Het niveau van de actieve energizers
Bij ieder pakket is het belangrijk dat je over de basisvaardigheden beschikt om veilig deel te kunnen nemen, er wordt namelijk geen instructie gegeven. Omdat het om een energizer gaat zal iedere activiteit op een gemoedelijk tempo plaatsvinden. We gaan dus geen sportieve prestatie neerzetten.

Let op: deelname is geheel op eigen risico!

We beginnen met jou: de ondernemer, CEO of manager
De 1e sessie zal altijd met jou zelf plaatsvinden (de ondernemer, CEO of manager). In die sessie gaan we extra diep in op die kern & dat gevoel voor jouw merk of bedrijf. Ik help jou eerst om weer bij dat gevoel te komen, zodat ik die energie van jou kan voelen. Die basis zal ik dan inzetten bij de rest van jouw team.

Inbegrepen in de prijs

R
Mijn 1-op-1 energizing & coaching gedurende de hele dag;
R
Het samen achterhalen van die kern van jouw bedrijf, om dat gevoel bij jouw team aan te kunnen wakkeren;
R
Ontbijt, lunch & drinken gedurende de dag;
R
Materiaal huur: MTB + helm, ski / snowboard + schoenen + helm, schaatsen (noren of ijshockey)
R
Entree (skipiste, schaatsbaan) of vergunningen (MTB route);

Niet inbegrepen in de prijs

Q
Vervoer naar de locatie. Dit is op basis van eigen vervoer;
Q
Kleding benodigd voor de activiteit.

Over Michel van Loon
Ik weet er alles van hoe het is als je alles met je hoofd probeert te beredeneren en je daarin vast begint te lopen. In 2003 studeerde ik cum laude af aan de TU in Delft en kort daarna behaalde ik mijn strategische marketing diploma. Ik was vanuit m’n opvoeding in een ondernemersgezin gewend om keihard te werken om je doelen te bereiken. Ik probeerde alles te beredeneren en op pure wilskracht lukte het me om m’n doelen te bereiken. Maar ik putte mezelf mentaal compleet uit. 7 jaar geleden ging ik een lang traject in van persoonlijke ontwikkeling en ontdekte ik dat het juist je gevoel is waarmee je bergen kan verzetten, zonder je mentaal uit te putten.

Als life & marketing energizer wil ik bij ondernemers, CEO’s en hun teams juist die bewustwording creëren en hen dat zelf laten voelen.
.

Heb je interesse?
Plan dan met mij een vrijblijvende strategie gesprek door op onderstaande knop te drukken. Na een korte kennismaking hoor ik dan graag waar jij naar op zoek bent, en we samen kunnen ontdekken hoe ik jou en je team kan helpen met mijn aanpak.

Heb je een specifieke vraag? Dan kun je deze ook via het contact formulier stellen.

Ga mee op avontuur met andere energieke ondernemers, CEO’s & managers

Zou je ook meer avontuurlijke mensen in je zakelijk netwerk willen, waar jij energie van krijgt?

Dan moet je absoluut een keer meedoen met 1 van mijn RE-ENERGIZE CONNECT activiteiten, die ik speciaal organiseer voor ondernemers, CEO’s en managers zoals jij.
Vul onderstaand formulier in om op de hoogte te blijven van activiteiten in de toekomst.

  • Lees hier meer over ons privacyreglement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.