RE-ENERGIZER TEAMS

Behaal meer resultaat met jouw team met minder inspanning

Voor wie?
Ambitieuze teams die het gevoel hebben in een ‘sneltrein’ te zitten en daar uit willen, zoals management teams, marketing & sales teams, product marketing teams, communicatie teams, content creatie teams.

Doel
Ervaren hoe je door te onthaasten meer uit jezelf kan halen (zowel zakelijk als privé)

Format
1-of meerdaagse avontuurlijke onthaasting & bezinning in een groep van 1 – 4 personen.

Corona
Juist nu met corona is dit programma uiterst geschikt om bewust met jouw team stil te staan bij wat er allemaal gebeurd. De meeste programma’s zijn ook prima uitvoerbaar, omdat mijn coaching in kleine groepjes (of 1-op-1) in de buitenlucht plaatsvindt.

Kernwoorden:
Onthaasten, mentale energie, bezinning, voelen, stilte, inzichten, inspiratie, vitaliteit, coaching.

Heeft jouw team het gevoel in een sneltrein te zitten: dat ze geleefd worden?

Merk je dat de mentale energie steeds minder wordt? En dat mensen steeds minder dingen doen waar ze energie van krijgen?

En dat de meeste dingen op wilskracht gaan?

En merk je daarnaast ….

Q

Dat mensen het steeds lastiger vinden om dingen in perspectief te zien;

Q

Dat veel emotionele dingen die er gebeuren simpel weggeslikt worden en geen plekje krijgen, zoals met wat er nu bijvoorbeeld gebeurd rondom het corona virus;

Q

Dat mensen vooral inhoudelijk met werk bezig zijn. Ze zijn vooral lijstjes aan het wegwerken. Maar het gevoel is weg;

Q

Dat iedereen heel druk is met zijn eigen werk, en er daardoor weinig gevoel is voor het werk van elkaar;

Q

Dat iedereen zich naar elkaar sterk voor doet en de meesten niet echt toe wil geven dat ze het ook zwaar hebben.

Ons hoofd zegt dat we extra gas moeten geven
Er is maar 1 oplossing om deze negatieve spiraal tegen te gaan: onthaasten! Geforceerd de trein even stilzetten. En dat is SUPER moeilijk, zeker als je ambitieus bent. Je hoofd vertelt je dat je harder moet gaan lopen en dan vertel ik dat dat juist is wat je niet moet doen.

Zelf ben ik ook super ambitieus en werkte ik ruim 16 jaar in marketing & sales voor hele mooie merken. Ik werkte keihard om m’n doelen te bereiken, maar het brandde me mentaal af.

Ik ontdekte dat mijn hoofd me voor de gek hield en dat m’n lijf veel betere informatie geeft waarmee ik op krachtige wijze veel grotere dingen kon bereiken vanuit m’n intuïtie.

En in dat proces wil ik jou en je team heel graag meenemen. Ik help jullie om die hele oncomfortabele stap te gaan maken, zodat je gaat ontdekken dat je veel meer uit jezelf kan halen als je rust hebt in je hoofd.

“Met het Re-Energizer Teams programma help ik ambitieuze teams om uit de ‘sneltrein’ te stappen en meer resultaat te gaan behalen met veel minder inspanning. “

Het resultaat voor jouw team aan het einde van dit programma:

R
Jullie hebben vanuit je gevoel een hele heldere focus gekregen waar jullie de komende periode heen willen;
R
Jullie zijn weer mentaal opgeladen;
R
Jullie hebben echte mentale rust in je hoofd ervaren;
R
Jullie zijn weer super gemotiveerd voor de komende periode;
R
Jullie kunnen dingen weer in perspectief zien en relativeren;
R
Jullie zien vooral weer heel veel mogelijkheden i.p.v. problemen;
R
Jullie hebben negatieve gevoelens een plekje kunnen geven;
R
Jullie durven meer jezelf en juist je kwetsbare kant te laten zien.

Die sneltrein gaat je niet brengen waar je heen wil
Als we heel erg geleefd worden door ons werk en door onze omgeving, dan zijn we heel erg met ons hoofd bezig. Ons hoofd zit bomvol met gedachten en we kunnen dingen niet meer in perspectief zien. Ongemerkt zijn we met heel veel dingen bezig die er eigenlijk niet toe doen, maar wel onze energie leegzuigen.

Daarnaast walst die sneltrein over al onze gevoelens heen en slikken we alles weg. We raken ongemerkt de verbinding met ons gevoel kwijt.

Er zijn daarom 2 hele belangrijke redenen om uit die sneltrein te willen stappen en te gaan onthaasten, de rem in te trappen:

R

We gaan ruimte in ons hoofd krijgen voor heldere inzichten. We kunnen dingen weer in perspectief zien;

R

We gaan bij ons gevoel kunnen komen, bij onze intuïtie. Ons gevoel geeft ons een heldere betrouwbare richting, maar ook snelheid, zodat dingen vanzelf gaan.

Je zult ontdekken dat juist door te onthaasten je uiteindelijk kan gaan versnellen.

“Vanuit stress en haast word je geleid door je hoofd, die zorgt voor verwarring, waardoor je dingen niet helder kan zien. Heldere inzichten en focus komen echter vanuit jouw gevoel, vanuit mentale rust.”

Je hoeft een keer niet de beste te zijn
In dat vertraagde tempo gaan we met elkaar in gesprek en gaan we de gevoelige thema’s waar we vaak overheen walsen bij de kop pakken. Mensen hoeven dus een keer niet hun sterkstee kant te laten zien. Ze hoeven een keer niet de beste te zijn. Door die gevoelige thema’s bespreekbaar te maken kan geblokkeerde energie weer los gaan komen, waardoor het makkelijker gaat worden om op je gevoel en intuïtie gaan te vertrouwen.

Met het Re-Energizer Teams programma zorg ik dat er een veilige setting is met de juiste positieve energie die angsten wegnemen om je kwetsbare kant te laten zien. Iedereen mag een keer gewoon zichzelf zijn. Niemand hoeft zich niet sterker voor te doen dan ie is.

De 3 Re-Energizer ingrediënten
Alle Re-Energizer programma’s zijn gebaseerd op 3 essentiële basis ingrediënten, die zorgen voor de juiste mentale energie om tot mooie inzichten te komen:

R

Coaching op een schitterende buitenlocatie: de buitenlucht werkt als een massage op je hoofd, waardoor je helder kan denken;

R

De inzet van passieve energizers en stilte, die zorgen voor rust & ruimte in je hoofd, zodat je beter bij je gevoel kan komen;

R

De inzet van actieve energizers, uitdagende avontuurlijke activiteiten, die jouw positieve energie boosten, de ontdekker in jou losmaken en je weer in mogelijkheden laat denken.

De 3 Re-Energizer elementen zorgen er dus voor dat we gaan onthaasten in een avontuurlijke setting.

“Door het avontuurlijke karakter gaan jullie voelen hoe het is om te onthaasten in een ambitieuze setting die overeenkomt met jullie eigen dagelijkse uitdagingen, zodat jullie je inzichten na afloop makkelijk zelf toe kunnen gaan passen. “

Mijn unieke coaching
Waarom kan ik met mijn aanpak bovenstaand resultaat bereiken? Wat maakt mijn aanpak zo bijzonder?

R
Ik ben een ervaringsdeskundige. Ik weet hoe moeilijk het is om bij je gevoel te komen en gas los te laten als je heel ambitieus bent. Ik kan jullie daarom meenemen op mijn persoonlijke ontdekkingstocht.
R
Ik maak de gevoelswereld heel toegankelijk voor mensen die veel in het hoofd zitten of het lastig vinden om over emoties te praten.
R
Ik ben heel resultaatgericht en bekijk daarom altijd het totaalplaatje, zodat ik mensen kan helpen om dingen in perspectief te zien;
R
Ik heb een rebelse geest, waardoor ik makkelijk bestaande gedachten patronen kan helpen doorbreken en mensen motiveren zichzelf te zijn;
R
Ik ben een avonturier, die het heerlijk vindt om op ontdekking te gaan, en in dat enthousiasme neem ik mensen mee.

Wat was dit gaaf! Ik kan er voor mijn gevoel weer weken tegen. Tijdens deze dag met Michel heb ik ontdekt dat mijn motortje niet draait op succes in mijn werk, maar veel meer op of ik in contact sta met waar ik écht energie van krijg. Dat zit niet in mijn hoofd, maar in mijn hart en onderbuik. Dat waren geen slimme (trotse) plannen, maar de dromen die erachter schuil gaan. Krachtig hoe Michel je hier met subtiele coaching van bewust laat worden.

Ruben Blom – Founder Rotys – Gym for Communicators”

De 3 Re-Energizer Teams Programma’s

Onderstaande Re-Energizer Focus programma’s zijn bedoeld voor ambitieuze teams die het gevoel hebben vast te zitten in een sneltrein, waardoor hun mentale energie leeg loopt. Met onderstaande programma’s ga ik hen helpen om te onthaasten en te bezinnen, zodat ze gaan ervaren dat je meer uit jezelf kan halen als je rust in je hoofd hebt.

TEAMS LIGHT
1- daagse energizing

Inbegrepen
Groeps coaching
Passieve energizers
1 Actieve energizer
Materiaal

Bezinning thema
1 Thema

Locatie opties
Bosrijke omgeving (NL, BE)
SnowWorld (NL)

Actieve energizer(s)
Bos: (E)-Mountainbiken
Sneeuw: Skiën / snowboarden

TEAMS MEDIUM
2 of 3-daagse energizing

Extra inbegrepen
1-op-1 coaching
Instructie indien nodig
Meerdere actieve energizers (optioneel)
Overnachting (optioneel)

Bezinning thema
+/- 3 thema’s

Locatie opties
Heuvels (NL, BE of DE)
Zeeland

Actieve energizer(s)
Bos: (E)-Mountainbiken / hiken
Sneeuw: Skiën / snowboarden
Kust: Powerkiten /  kitesurfen 

TEAMS INTENSE
5 of 7-daagse energizing

Extra inbegrepen
1-op-1 coaching
Instructie indien nodig
Meerdere actieve energizers (optioneel)
Overnachting

Bezinning thema
+/- 6 thema’s

Locatie opties
Middelandse Zee (MT, TR)
Alpen (DE)

Actieve energizer(s)
Zee: Duiken
Bos: (E)-Mountainbiken / hiken / raften
Sneeuw: Skiën / snowboarden / hiken

Alle bovenstaande programma’s zijn op dit moment geschikt voor kleine groepen van 1 – 4 personen, omdat persoonlijke aandacht een grote rol speelt: het gaat om jou als individu. Het is dus geen teambuilding.

LET OP: Bovenstaande programma’s zijn ook mogelijk tijdens de lockdown. De focus zal dan echter liggen op het LIGHT programma in de bossen met groepjes van 1 – 2 personen.

Bezinning thema’s
De bezinning zal altijd plaatsvinden rondom een centraal thema die we in onderling overleg kiezen of die ik zelf voor zal stellen. Tijdens de meerdaagse programma’s zal iedere dag een ander thema aan bod komen.

Nu, op de overgang van 2020 naar 2021, is het bijvoorbeeld een mooi moment om samen de diepte in te gaan op wat al de gebeurtenissen rondom corona bij jou en jouw team losgemaakt hebben en wat de impact hiervan is voor de toekomst.

Het niveau van de actieve energizers
Juist met de actieve energizers gaan we onthaasten. Dat betekend dat we geen sportieve prestatie neer gaan zetten, maar het op een recreatief tempo gaan doen. Het is echter nog steeds noodzakelijk om lichamelijk fit te zijn en niet vies te zijn van een uitdaging. Bij het LIGHT programma is het ook belangrijk dat je over de basisvaardigheden bezit om aan een activiteit deel te kunnen nemen, omdat er geen instructie zal worden gegeven, tenzij instructie duidelijk is afgesproken.

Let op: deelname is altijd geheel op eigen risico!

Andere opties zijn mogelijk
De bovenstaande pakketten zijn slechts ter inspiratie. Andere locaties en actieve energizers zijn mogelijk in onderling overleg.

Heb je interesse?
Plan dan met mij een vrijblijvende strategie gesprek door op onderstaande knop te drukken. Na een korte kennismaking hoor ik dan graag waar jij naar op zoek bent, en we samen kunnen ontdekken hoe ik jou en je team kan helpen met mijn aanpak.

Heb je een specifieke vraag? Dan kun je deze ook via het contact formulier stellen.

Ga mee op avontuur met andere energieke ondernemers, CEO’s & managers

Zou je ook meer avontuurlijke mensen in je zakelijk netwerk willen, waar jij energie van krijgt?

Dan moet je absoluut een keer meedoen met 1 van mijn RE-ENERGIZE CONNECT activiteiten, die ik speciaal organiseer voor ondernemers, CEO’s en managers zoals jij.
Vul onderstaand formulier in om op de hoogte te blijven van activiteiten in de toekomst.

  • Lees hier meer over ons privacyreglement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.