[PODCAST 7] De impact van negatieve energie binnen een bedrijf op creativiteit & klanten

door | okt 14, 2020 | 0 Reacties

Inmiddels ben ik ruim 1,5 jaar weg uit het bedrijfsleven, waar ik ruim 18 jaar heb gewerkt. In deze periode ben ik mij steeds bewuster geworden van de impact van de negatieve energie die er binnen bedrijven & teams heerst. Toen ik er midden in zat, voelde ik het wel, maar kon ik het niet benoemen.

In deze podcast wil ik jou helpen om hier bewust van te gaan worden en vooral ook laten merken wat de impact hiervan is.

Waarom?

Die negatieve energie heeft een hele vervelende impact op ons creatieve brein, maar ook op onze klanten. Als we niet met die energie dealen, dan gaan we heel veel energie verspillen, die uiteindelijk niks oplevert, behalve stress en frustratie.

Maar weet je die tendens te breken, dan gaat dat creatieve vuurtje weer branden en ga je vanuit rust mooie dingen bedenken en vooral ook hele fijne klanten aantrekken.

Veel luister plezier!


Druk op PLAY om naar mijn podcast te luisteren. Veel plezier!

Herken je wat ik beschrijf in mijn Podcast? Deel het met mij onder in de comments.

Wil jij die negatieve flow doorbreken en leuke energieke dingen doen met mensen waar je lekkere positieve energie van krijgt? Kom dan naar 1 van mijn energieke activiteiten speciaal voor ondernemers, CEO’s, managers om de 1e stap te maken.

Heeft deze podcast jou geïnspireerd? Dan zou ik het super leuk vinden als je deze met anderen zou willen delen m.b.v. de social knoppen aan de linkerkant.

Wil jij de spanning & het avontuur terug in je leven & je onderneming?

Ga mee met 1 van mijn energieke activiteiten.

MEER INFO