[PODCAST 6] Continu aan staan door social media

door | okt 7, 2020 | 0 Reacties

3 weken geleden zei ik tegen mijn coach: “Ik heb het gevoel dat social media me op dit moment energiek leeg trekt, omdat je continu aan staat”.

“Waarom stop je er dan niet even mee”, was haar reactie.

Waarop ik meteen besloot om er 2 weken zo goed als mee te stoppen. Om zelf weer even maximaal op te laden, om inspiratie op te doen, en om te voelen wat het met me doet.

Vanochtend, tijdens een lekkere wandeling in het bos, heb ik er een podcast over gemaakt, om mijn inzichten met jou te delen.

1 van mijn grootste inzichten is een bevestiging dat ik veel meer offline met mensen wil gaan doen, of echte connectie te realiseren tussen mensen waar ik zelf ook heel blij van wordt.

En daarom ben ik begonnen om energieke activiteiten te organiseren om ondernemers, CEO’s, managers, etc. op een hele spontane manier bij elkaar te brengen.

Veel luister plezier!


Druk op PLAY om naar mijn podcast te luisteren. Veel plezier!

Als je heel eerlijk bent, wat doet social media dan met jouw energie level? Deel het met mij onder in de comments.

Zou jij ook weer veel vaker dingen willen doen waar je lekkere positieve energie van krijgt? Kom dan naar 1 van mijn energieke activiteiten speciaal voor ondernemers, om de 1e stap te maken.

Heeft deze podcast jou geïnspireerd? Dan zou ik het super leuk vinden als je deze met anderen zou willen delen m.b.v. de social knoppen aan de linkerkant.

Wil jij de spanning & het avontuur terug in je leven & je onderneming?

Ga mee met 1 van mijn energieke activiteiten.

MEER INFO