[PODCAST 5] De invloed van je vader in het ondernemer- en vaderschap

door | sep 16, 2020 | 0 Reacties

Heb jij er wel eens over nagedacht wat de invloed van jouw vader is op jouw ondernemerschap? En op je vaderschap? En op de balans tussen de 2?

Omdat ik volgende week een avontuurlijk vader-kind weekend organiseer voor ondernemers, ga ik het deze week in al mijn content specifiek hebben over deze band, tussen vader en kind en de rol van het ondernemen.

In deze podcast ga ik het hebben over de rol met je eigen vader. Alles wat ik vandaag de dag doe in mijn bedrijf en met mijn klanten kan ik terugvoeren op de relatie van mij met m’n vader, die ook ondernemer was. Deze ervaringen wil ik graag met jou delen, om jou te helpen hier jouw eigen antwoorden op te vinden en je te inspireren om je eigen pad hierin te vinden met jouw kinderen.

Veel luister plezier!


Druk op PLAY om naar mijn podcast te luisteren. Veel plezier!

Wat is de rol van jouw vader geweest op hoe jij nu ondernemer & papa bent? Deel het met mij onder in de comments.

Zou je ook weer veel meer willen focussen op de dingen waar jij energie van krijgt? Download dan mijn 5 energy boosters, om de 1e stap te maken.

Heeft deze podcast jou geïnspireerd? Dan zou ik het super leuk vinden als je deze met anderen zou willen delen m.b.v. de social knoppen aan de linkerkant.

Would you like to feel your energy flow again?

Receive FREE energy booster

START NOW